RAE Enterprise Pil

Tømrer & Snedker Gentofte

Professionel snedker og tømrer Gentofte

Her hos Raun Anlæg og Entreprise har vi mere end 18 år erfaring inden for håndværksfaget. Igennem vores tid i branchen har vi hjulpet tusinder af tilfredse kunder, med at realisere deres byggeprojekter.

Vores lokale tømrer og snedkere i Gentofte tilbyder et stort udvalg af tømrer ydelser i alle størrelser.
Vi har stor erfaring med alt fra ny konstruktion af blandt andet, terrasse, carporte, skure, trapper, til renovering og rekonstruktion af facader. Derfor stiller vi ikke blot tømrer til rådighed, men også snedkere, der med deres kompetencer, gør os i stand til at rådgive og hjælpe med netop dit unikke behov.

Vi tilbyder vores fagprofessionelle ydelser til det private såvel som offentlige og erhvervs kunder. Alle vores tømrer og snedkere er uddannede fagfolk og arbejder på et grundlag af fagligstolthed. Derfor prioriterer vi fremfor alt din tilfredshed og vil forsøge at imødekomme alle dine ønsker og forventninger.

 Er du interesseret i at få realiseret et byggeprojekt og står og mangler en Tømrer i Gentofte skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores lokale snedker og tømrermester i Gentofte står klar til at tilbyde dig et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

lad os tale om dine ønsker!

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Tømrermester Gentofte med brede kompetencer

  Raun er din pålidelige tømrermester i Gentofte, der er specialiseret i en bred vifte af tømreropgaver. Med vores omfattende kompetencer kan vi hjælpe dig med alt fra:

  Vores ekspertise og opmærksomhed på detaljer sikrer, at du får en professionel og holdbar løsning. Uanset om du er en privat eller erhvervskunde, kan du stole på Raun til at levere kvalitetsarbejde, der opfylder dine behov. Kontakt Raun i dag for at få en tømrermester i Gentofte, der er dedikeret til at opfylde dine byggeprojekter.

  Tømrerfirma Gentofte til Erhverv

  Hvis du står med ansvaret for et tømrer projekt i Gentofte inden for erhverv, så vil vi gerne hjælpe dig.

  Hos Raun Anlæg & Entreprise elsker vi at arbejde med erhvervskunder, og vi tager med glæde en snak med dig om mulighederne for et samarbejde.

  Vi udfører tømrer arbejde i Gentofte af alle størrelser for erhvervskunder, og vores mange års erfaring som tømrerfirma sikrer, at du vil få en kompetent samarbejdspartner.

  Vi står klar til at hjælpe med din tømrer opgave helt fra idégenereringen til udførelsen af opgaven, og du har altid rådgivning med i pakken hos os.

  Tømrer Kontor
  Beskæring, silhuet af træ
  Gulvpaneler i højeste kvalitet
  Træ materialer
  Nicklas Raun
  Høj faglighed og kvalitets materialer

  Hos Raun Anlæg og Entreprise ApS stiller vi store krav til faglighed såvel som materialer. Det er derfor vores team af professionelle snedker og tømrermestre gør deres bedste hver eneste dag for kunne levere et flot resultat og går aldrig på kompromis med kvaliteten.
  En del af af denne proces er udvælgelsen af materiale udelukkende af tilstrækkelig høj kvalitet.

   For os er det en forudsætning at de materialer vi arbejder med er af en kvalitet, som du som kunden er tilfreds med efter endt arbejde. Det er også derfor at materiale valget er vigtigt for vores fagfolk.

  Det er i vores bog selvsagt at det resultat vi levere er holdbart og kan nydes i mange mange år frem.

  Tømrer og snedker til enhver fagopgave

  Som kunde hos os, kan du forvente kompetente fagmænd med stor faglig viden. Ikke blot inden for deres primære felt, men yderligere håndværksfag.

  Derfor tilbyder vi ikke blot tømreropgaver men også snedkerarbejde.

  Dialogen mellem vores kunder og vores fagmænd er essentielt for et godt arbejdes forløb. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os. Igennem god samtale hjælper og rådgiver vi dig, så dit byggeprojekt imødekommer alle forventninger.

  Terrasse
  Tag
  Døre og vinduer
  Udestuer
  Facade
  Specialopgaver

  Gentofte tømrer med 18 års erfaring

  Med mere end 18 års erfaring som tømrermester i Gentofte har Raun etableret sig som en pålidelig og kvalitetsbevidst aktør på markedet. Vores kunder kan være trygge ved at overlade deres tømreropgaver i vores hænder, velvidende at vores største værdier er kvalitet og pålidelighed.

  Vores ekspertise og omfattende erfaring gør os i stand til at håndtere enhver tømreropgave med professionalisme og omhu. Uanset hvilken tømreropgave det drejer sig om, kan vores kunder stole på os til at levere kvalitetsarbejde, som jeres lokale Gentofte tømrer.

  Vores dedikation og opmærksomhed på detaljer sikrer, at vores kunder får en holdbar og tilfredsstillende løsning, hver gang de vælger os som deres tømrer i Gentofte.

  Kontakt Raun i dag og få en pålidelig partner til dine tømrerprojekter i Gentofte.

  Tømrer med færdiglavet udendørs træterrasse
  snedker & tømrer

  Snedker Gentofte

  Hos Raun er vi mere end bare din pålidelige tømrermester, vi er også din erfarne snedker i Gentofte. Med vores omfattende kompetencer inden for snedkerarbejde kan vi skabe skræddersyede og unikke træprodukter til dit hjem eller erhverv.

  Uanset om du drømmer om specialfremstillede møbler, indbyggede skabe eller andre snedkeropgaver, kan du stole på os, som din Gentofte Snedker, til at levere håndværk af højeste kvalitet. Vores ekspertise, præcision og æstetiske sans sikrer, at du får en skræddersyet snedker løsning, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

  Kontakt Raun i dag og få en dygtig snedker i Gentofte til at forvandle dine ideer til smukke træprodukter, der vil berige dit hjem eller erhverv.

  Mere end blot din tømrer i Gentofte

  Med vores kollektive erfaringer og og ekspertise, har vi opbygget et fantastisk hold af professionelle fagmænd inden for flere fagområder. På den måde er du sikker på at dit projekt bliver udført af en erfaren og professionel fagmand. Mangler du en tømrer et andet sted end Gentofte, kan vi bl.a. også hjælpe i: Gladsaxe, Hellerup, Herlev, Lyngby, Søborg og Vanløse.

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  Maskiner
  0
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  Års erfaring
  0
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  Medarbejdere
  0
  RAE anlæg og Enterprise icon
  Forskellige services
  0

  Indhent et tilbud