RAE Enterprise Pil

Få kvalitets tømrerarbejde fra Raun Anlæg & Entreprise i Lyngby

Hos Raun Anlæg & Entreprise får du kompetent tømrerarbejde af høj kvalitet i Lyngby. Vi har mere end 18 års erfaring med alle former for tømrerarbejde, herunder reparationer, renoveringer, nybyggeri og snedkerarbejde. Vores team af kompetente tømrere er dedikeret til at opfylde kundens ønsker og behov, og vi har en ekstraordinær kundeservice.

Vi tilbyder også omfattende garantier og forsikringer, så du kan være sikker på, at dine behov bliver opfyldt, og du vil få den bedste service når du vælger os som tømrer i Lyngby. Med vores høje standarder og materialekvalitet kan du stole på, at Raun Anlæg & Entreprise i Lyngby leverer pålideligt arbejde, der vil blive nydt i mange år fremover.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Tømrer i Lyngby til erhvervsopgaver

  Raun Anlæg & Entreprise tilbyder også erhvervstømrerarbejde i Lyngby. Vi har udført opgaver for en lang række forskellige virksomheder, herunder byggeri, restauranter, detailhandel, institutioner og meget mere. Vi ved, hvor vigtig det er for din virksomhed at have kvalitets tømrerarbejde af høj standard. Derfor gør vores tømrerarbejde det muligt for din virksomhed at se professionel ud og hjælpe med at skabe et godt brand i dit lokalområde. Vi har også stor erfaring med at arbejde med store projekter, så du kan stole på, at vi vil levere tømrerarbejde af høj kvalitet til din virksomhed i Lyngby.

  Raun anlæg entreprise
  Beskæring, silhuet af træ

  Udførelse af ny træterrasse

  Anlægsgartner, snedker, tømre og snedker i søborg, skå træterrasse langs græsplane. Tømrer & Snedker i Gladsaxe
  Nicklas Raun

  Materialer af høj kvalitet til din tømreropgave

  Når du vælger Raun Anlæg & Entreprise til dine tømreropgaver i Lyngby, så kan du være sikker på at få de bedste materialer. Vi anvender kun den bedste kvalitet træ, metal og andre materialer, for at sikre at vores arbejde er holdbart og skaber et flot udseende. Vi er konstant på udkig efter nye og innovative materialer til at hjælpe dig med at skabe det perfekte miljø til dit hjem eller erhvervslokale.

  Vi laver alt slags tømrerarbejde i Lyngby

  Raun Anlæg & Entreprise hjælper både private og virksomheder med alt slags tømrerarbejde i Lyngby. Vi har ekspertise inden for alle former for tømrerarbejde, herunder reparationer, renoveringer, nybyggeri, snedkerarbejde og meget mere. Vi tilbyder også komplette løsninger, der er tilpasset dine præcise ønsker og behov. Vi er klar til at hjælpe dig med alt fra de mindste, enkle ændringer og reparationer til store og komplekse projekter.
  Terrasse
  Tag
  Døre og vinduer
  Udestuer
  Facade
  Specialopgaver
  Erhvervsopgaver

  Vi tilbyder

  Vi har samlet et hold af fagmænd indenfor forskellige fagområdet, så du altid er sikker på at dit projekt bliver udført af en erfaren og professionel fagmænd:

  Træfældning, beskæring, og beplantning - Træ

  Træfældning, beskæring & beplantning

  Ejendomsservice, anlægsgartner, vedligeholdelse - rive

  Ejendomsservice & vedligeholdelse

  Brolægning, entreprenør skovl i jord

  Entreprenør opgaver

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  0
  Maskiner
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  0
  Års erfaring
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  0
  Medarbejdere
  RAE anlæg og Enterprise icon
  0
  Forskellige services

  Indhent et tilbud