RAE Enterprise Pil

Tømrer Hellerup

Raun Anlæg og Entreprise har mere end 18 års erfaring i bagagen, når det kommer til tømrer og snedker opgaver. I løbet af de mange år har vi leveret kvalitetsarbejde til flere tusinder af glade og tilfredse kunder. Hvis du skal bruge en erfaren tømrer i Hellerup, der går op i kvalitet både i udførsel og materialer, så lad os tage en snak. Kontakt os i dag, og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Erfaren tømrer & snedker i Hellerup

Hos Raun Anlæg og Entreprise byder vi på stor ekspertise inden for alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Vores team af tømrere og snedkere i Hellerup er alle faguddannede og besidder stor faglig stolthed. Og det netop denne faglige stolthed, der er din garanti for, at vi leverer på et højt niveau, som giver dig holdbare og flotte løsninger.

Vi har erfaring inden for de fleste områder, fra renovering til ombygning og anlæg – og alt derimellem. Vi har sammensat et tværfagligt team af dygtige og servicemindede håndværkere, så vi er også i stand til at udføre større entrepriser for både private og erhvervskunder. Med flere fagligheder ind over dit projekt, får du den bedste og mest udførlige vejledning og rådgivning. Og som dit tømrer firma i Hellerup tager vi altid udgangspunkt i dine behov.

lad os tale om dine ønsker!

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Tømrerfirma i Hellerup til Erhvervsprojekter

  Står du og skal bruge et kompetent tømrerfirma til en tømrer opgave i Hellerup inden for erhverv?

  Hos Raun Anlæg & Entreprise, har vi mange års erfaring med at udføre tømrer arbejde for erhvervslivet. Det kan være du sidder med ansvaret for et byggeprojekt i en boligforening, virksomhed, institution eller lignende og skal bruge en erfaren entreprenør. I så fald er vi altid klar på en snak om mulighederne for et potentielt samarbejde.

  Vi udfører tømrer arbejde til erhvervslivet i alle størrelser. Tøv ikke med at kontakte os hvis du skal bruge en professionel og erfaren tømrer til dit erhvervsprojekt i Hellerup.

  Tømrer Kontor
  Beskæring, silhuet af træ

  Gulvpaneler i højeste kvalitet

  Nicklas Raun

  Har du brug for et professionelt tømrerfirma i Hellerup?

  Hvis du skal bruge en tømrer mester i Hellerup, så synes vi, at du skal tage en snak med os. Vi yder altid professionel vejledning og er altid klar på at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

  Vi går meget op i dialogen med vores kunder. God kundeservice er en selvfølge for os, og vi ved at forløbet bliver mere gnidningsfrit, når kommunikationen er klar. Den gode og klare dialog er også essentiel for, at du får et resultat som du bliver glad for. Jo bedre fornemmelse vi har for, hvad du vil have, jo nærmere kan vi komme dit ideelle resultat.

  Tømrer og snedker arbejde med kvalitetsmaterialer

  Vi går meget op i kvalitet hos Raun Anlæg og Entreprise. Vi ser det som vores forpligtelse at bruge de bedste materialer i vores arbejde. Den tilgang til arbejdet sikrer dig et resultat som er både flot og holdbart, og løsninger der kan nydes i mange år frem.

  Vælg en tømrer mester i Hellerup der går op i kvalitetsmaterialer. Vælg Raun Anlæg og Entreprise.

  Hvad koster en tømrer i timen?

  Timeprisen for en tømrer er meget variabel. Prisen afhænger selvsagt af, hvad din opgave indebærer og hvor stor den er. Samtidig har materialerne også noget at sige for prisen. Hvis opgaven kræver et stort materialeforbrug, vil det reflekteres i prisen. Derudover bruger vi hos Raun Anlæg og Entreprise kun de bedste materialer. Det koster oftest – men ikke nødvendigvis – mere, men det kommer til gengæld dig til gode i sidste ende. Bedre materialer, giver grundlæggende bedre og mere holdbare resultater.

  Hvis du vil komme nærmere et prisoverslag på dit projekt, så kontakt os endelig. Vi udarbejder hellere end gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

  Træfældning, beskæring, og beplantning - Træ

  Træfældning, beskæring & beplantning

  Ejendomsservice, anlægsgartner, vedligeholdelse - rive

  Ejendomsservice & vedligeholdelse

  Brolægning, entreprenør skovl i jord

  Entreprenør opgaver

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  0
  Maskiner
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  0
  Års erfaring
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  0
  Medarbejdere
  RAE anlæg og Enterprise icon
  0
  Forskellige services

  Indhent et tilbud