RAE Enterprise Pil

Tømrer Herlev

Hos Raun Anlæg og Entreprise har vi mere end 18 år erfaring inden for tømrer og snedker arbejde. Over de mange år har vi udført opgaver for flere tusinder af glade og tilfredse kunder. Vores hovedformål er at realisere vores kunders byggeprojekter med sikker hånd – skal vi snakke om, hvordan vi realiserer dit?

Tømrermester i Herlev med høj faglighed

Vores hold af tømrere og snedkere i Herlev tilbyder bred ekspertise inden for tømrerarbejde i alle former og omfang. Alle vores tømrer og snedkere er uddannede fagfolk, med stor faglig stolthed. Derfor kan du trygt stole på, at vi udfører opgaven til punkt og prikke og prioriterer din tilfredshed.

Vi har stor erfaring med alt fra renovering, ombygning og anlæg af terrasse, carporte, skure og trapper. Vi har samlet et tværfagligt hold af dygtige håndværkere, og kan derfor også udføre bredere entrepriseopgaver for private såvel som erhvervskunder. Vores tværfaglige sammensætning, er netop også det, der gør os i stand til, at give dig den bedste vejledning og rådgivning – altid med udgangspunkt i dine specifikke behov.

lad os tale om dine ønsker!

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Tømrer til Erhvervsprojekter i Herlev

  Som erfarent tømrerfirma har vi udført tømrer projekter til erhvervslivet i alle størrelser og typer.

  Hvis du mangler en tømrer i Herlev til et projekt inden for erhverv, så står vi klar til at rykke ud og være entreprenøren der leverer et resultat i særklasse.

  Vi står til rådighed helt fra idégenereringen til selve implementeringen. Med os som tømrerfirma, har du altid rådgivning med i pakken.

  Står du og mangler hjælp fra en tømrermester i en virksomhed, boligforening, institution eller lignende i Herlev, så tøv ikke med at kontakte os så vi kan hjælpe med at realisere dit projekt.

  Tømrer Kontor
  Beskæring, silhuet af træ

  Gulvpaneler i højeste kvalitet

  Nicklas Raun

  Har du brug for et professionelt tømrerfirma omkring Herlev?

  Står du og mangler professionel hjælp til en tømreropgave omkring Herlev? Så kontakt os i dag for kyndig rådgivning omkring dit projekt. Vi er altid villige til at sammenstykke et gratis og uforpligtende tilbud på din sag.

  Vi prioriterer dialogen med vores kunder, da vi mener at den er essentiel for et ukompliceret forløb og et godt, tilfredsstillende resultat. Vi ser det som vores fornemste opgave at bringe dit projekt i mål, præcis som du havde forestillet dig. Vi rådgiver dig gennem hele forløbet, så vores arbejde imødekommer alle dine forventninger.

  Tømrer og snedker arbejde med kvalitetsmaterialer

  Hos Raun Anlæg og Entreprise går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Det gælder både kvaliteten af vores rådgivning og udførelse, men især også de materialer vi bruger. Vi bruger den tid det kræver at udvælge materialer der lever op til vores egne høje krav.

  Resultatet af vores arbejde skal kunne nydes og holde i mange år. For os er det derfor en selvfølge, at både udførsel og materialer er af den højeste kvalitet.

  Hvad koster en tømrer i timen?

  Prisen for en tømrer afhænger selvfølgelig af, hvad du skal have lavet og omfanget af opgaven. Det er fx billigere at få skiftet paneler, end at bygge et anneks. Dertil kommer materialepriserne: vi bruger udelukkende de bedste materialer, hvilket kan koste lidt mere. Til gengæld får du et flottere resultat, der holder længere.

  Hvis du vil have et prisoverslag på din specifikke opgave, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Træfældning, beskæring, og beplantning - Træ

  Træfældning, beskæring & beplantning

  Ejendomsservice, anlægsgartner, vedligeholdelse - rive

  Ejendomsservice & vedligeholdelse

  Brolægning, entreprenør skovl i jord

  Entreprenør opgaver

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  0
  Maskiner
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  0
  Års erfaring
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  0
  Medarbejdere
  RAE anlæg og Enterprise icon
  0
  Forskellige services

  Indhent et tilbud