RAE Enterprise Pil

Tømrer & Snedker Herlev

Hos Raun Anlæg og Entreprise har vi mere end 18 år erfaring inden for tømrer og snedker arbejde. Over de mange år har vi udført opgaver for flere tusinder af glade og tilfredse kunder. Vores hovedformål er at realisere vores kunders byggeprojekter med sikker hånd – skal vi snakke om, hvordan vi realiserer dit?

Herlev tømrer med kvalitet i højsædet

Når vi kalder os for tømrer eksperter, er det ikke noget, vi finder på. Med mere end 18 års erfaring som tømrermester er du garanteret et professionelt resultat, når du ringer efter os. Kvalitet og pålidelighed er nogle af vores største værdier og det afspejler sig i det arbejde vi laver hver eneste dag for vores kunder.

Vores tømrerfirma har beliggenhed i Søborg og vi kører ud til kunder i Nordsjælland og København. Kontakt os i dag og få gratis rådgivning eller et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt i Herlev. Vi sikrer at dit projekt udføres med største omhu og opmærksomhed på detaljer. Vælg Raun som din tømrer i Herlev, og få garanti for et resultat, der lever op til dine forventninger og krav til kvalitet.

lad os tale om dine ønsker!

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Tømrermester i Herlev med høj faglighed

  Vores hold af tømrere og snedkere i Herlev tilbyder bred ekspertise inden for tømrerarbejde i alle former og omfang. Alle vores tømrer og snedkere er uddannede fagfolk, med stor faglig stolthed. Derfor kan du trygt stole på, at vi udfører opgaven til punkt og prikke og prioriterer din tilfredshed.

  Vi har stor erfaring med alt fra renovering, ombygning og anlæg af terrasse, carporte, skure og trapper. Vi har samlet et tværfagligt hold af dygtige håndværkere, og kan derfor også udføre bredere entrepriseopgaver for private såvel som erhvervskunder. Vores tværfaglige sammensætning, er netop også det, der gør os i stand til, at give dig den bedste vejledning og rådgivning – altid med udgangspunkt i dine specifikke behov.

  Tømrer til Erhvervsprojekter i Herlev

  Som erfarent tømrerfirma har vi udført tømrer projekter til erhvervslivet i alle størrelser og typer.

  Hvis du mangler en tømrer i Herlev til et projekt inden for erhverv, så står vi klar til at rykke ud og være entreprenøren der leverer et resultat i særklasse.

  Vi står til rådighed helt fra idégenereringen til selve implementeringen. Med os som tømrerfirma, har du altid rådgivning med i pakken.

  Står du og mangler hjælp fra en tømrermester i en virksomhed, boligforening, institution eller lignende i Herlev, så tøv ikke med at kontakte os så vi kan hjælpe med at realisere dit projekt.

  Tømrer Kontor
  Beskæring, silhuet af træ
  Gulvpaneler i højeste kvalitet
  Nicklas Raun
  Træ materialer

  Har du brug for et professionelt tømrerfirma i Herlev?

  Står du og mangler professionel hjælp til en tømreropgave omkring Herlev? Så kontakt os i dag for kyndig rådgivning omkring dit projekt. Vi er altid villige til at sammenstykke et gratis og uforpligtende tilbud på din sag.

  Vi prioriterer dialogen med vores kunder, da vi mener at den er essentiel for et ukompliceret forløb og et godt, tilfredsstillende resultat. Vi ser det som vores fornemste opgave at bringe dit projekt i mål, præcis som du havde forestillet dig. Vi rådgiver dig gennem hele forløbet, så vores arbejde imødekommer alle dine forventninger.

  Tømrer- og snedkerarbejde i Herlev med kvalitetsmaterialer

  Hos Raun Anlæg og Entreprise går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Det gælder både kvaliteten af vores rådgivning og udførelse, men især også de materialer vi bruger. Vi bruger den tid det kræver at udvælge materialer der lever op til vores egne høje krav.

  Resultatet af vores arbejde skal kunne nydes og holde i mange år. For os er det derfor en selvfølge, at både udførsel og materialer er af den højeste kvalitet.

  Tømrer Herlev med bredt kompetencesæt

  Mangler du en tømrer, som kan hjælpe med lokalt tømrerarbejde i Herlev, så er du kommet det rette sted. Raun er din pålidelige tømrer og snedker i Herlev, der kan håndtere en bred vifte af tømreropgaver. Med et omfattende kompetencesæt er vi i stand til at udføre alt fra mindre reparationer til større renoveringsprojekter. Uanset om det drejer sig om at bygge et nyt køkken, installere skræddersyede skabe eller reparere en ødelagt dør, kan du stole på Rauns ekspertise og opmærksomhed på detaljer.

  Vi kan bl.a. hjælpe med:

  Med mere end 18 års erfaring inden for branchen sikrer vi, at dit snedker- og tømrerarbejde i Herlev bliver udført med høj kvalitet og professionalisme. Vælg Raun som din foretrukne tømrer og snedker i Herlev, og få løst dine bygge- og snedkeropgaver med tillid og ekspertise.

  Hvorfor vælge os som din tømrer?

  Når det kommer til valget af tømrer, er det vigtigt at have en tømrer, som man har tillid til og kan stole på. Med mere end 18 års erfaring er der ikke den tømreropgave vi ikke kan løse som din tømrermester i Herlev. Der er flere gode grunde til at vælge os som din foretrukne tømrer i Herlev. Her er 3 af dem:

  Hos Raun har vi mange års erfaring og ekspertise inden for tømrer- og snedkerarbejde. Uanset om det drejer sig om mindre reparationer eller større renoveringsprojekter, har vi den nødvendige knowhow og kompetencesæt til at levere kvalitetsarbejde.
  Vi har opbygget et stærkt ry for pålidelighed og påpasselighed. Vi overholder aftalte deadlines og leverer arbejdet til tiden. Du kan stole på, at vi håndterer dit projekt med professionalisme og opmærksomhed på detaljer.

  Hos Raun er vi stolte af det arbejde vi udfører. Derfor kan du regne med vi tager ansvar for kvaliteten af vores arbejde. Hvis der skulle opstå problemer eller mangler, tager vi ansvar for at rette op på det. Din tilfredshed er vores prioritet.

  Vælg Raun som din tømrer i Herlev, og få glæde af vores ekspertise, pålidelighed og ansvarsbevidsthed. Du kan være sikker på, at dit projekt vil blive udført med omhu og professionalisme.

  Tømrerarbejde Herlev til gode priser

  Hos Raun tilbyder vi konkurrencedygtige priser på snedker og tømrerarbejde i Herlev uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Med fokus på at levere værdi til kunderne sikrer vi, at du får mest muligt ud af dine penge.

  Uanset om det er en mindre reparation eller en større renovering, kan du regne med, at Raun giver dig et fair og gennemsigtigt tilbud.

  Med vores ekspertise og erfaring inden for tømrerfaget kan du være sikker på, at arbejdet udføres tilfredsstillende og inden for dit budget.

  Vælg Raun som din tømrer i Herlev og få kvalitetsarbejde til gode priser.

  snedker & tømrer

  Tømrermester Herlev - Hvad koster en tømrer i timen?

  Prisen for en tømrer afhænger selvfølgelig af, hvad du skal have lavet og omfanget af opgaven. Det er fx billigere at få skiftet paneler, end at bygge et anneks. Dertil kommer materialepriserne: vi bruger udelukkende de bedste materialer, hvilket kan koste lidt mere. Til gengæld får du et flottere resultat, der holder længere.

  Hvis du vil have et prisoverslag på din specifikke opgave, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Har du brug for hjælp, yder vi også vores tømrerservices i: Gentofte, Gladsaxe, Hellerup, Lyngby, Søborg og Vanløse.

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  Maskiner
  0
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  Års erfaring
  0
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  Medarbejdere
  0
  RAE anlæg og Enterprise icon
  Forskellige services
  0

  Indhent et tilbud