RAE Enterprise Pil

Anlægsgartner Gentofte

Har du brug for en professionel anlægsgartner og bor i Gentofte?
Hos Raun Anlæg og Entreprise tilbyder vi kvalitetsdygtig anlægsgartnerarbejde til privat, erhverv, offentlige virksomheder og institutioner i Gentofte.

Anlægsgartnere i Gentofte med fokus på kreative og innovative resultater

Raun Anlæg & Entreprise har mere end 18 års erfaringer som anlægsgartner og har hjulpet utallige kunder med at realisere deres have-projekt. Vi udfører alle typer haveopgave, stort som småt. Vi tilbyder bl.a. at udfører anlæg af haver, hegn, carporte, skure, belægninger, træer, sten, planter, buske og andet lignende.

Vi er specialister på området og du kan derfor trygt lade Raun Anlæg & Entreprise varetage dit næste haveprojekt. Vi tilbyder rådgivning og anbefalinger hen ad vejen for at imødekomme dine behov og ønsker på bedst mulig vis.

Vores anlægsgartnere i Gentofte er professionelle fagfolk, som går op i opgaven til mindste detalje. Hos Raun Anlæg & Entreprise er vores fornemmeste opgave, at efterkomme dine tanker og ideer. Med vores mange års erfaringer i branchen, tilbyder vi også gode råd og indvendinger til din haveopgave. På den måde kan du måske blive inspireret til et kreativt og innovativt resultat.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Beskæring, silhuet af træ

  Kreative ideer til jeres anlægsprojekt

  Brolægger, anlægsgartner , terrasse af fliser med bænke
  Nicklas Raun

  Få hjælp af en anlægsgartner i Gentofte

  Vi hos Raun Anlæg & Entreprise har stor passion for anlægsarbejde af haver og vi elsker at pleje haver, lige så meget som så mange andre. Men har man en drøm om en ekstraordinær og smuk have, kræver det nogle gange at få en hjælpende hånd af en professionel anlægsgartner. Det kan derfor godt betale sig at hyrer en erfaren og dygtig gartner til et anlægsprojekt.

  Vores team af professionelle anlægsgartnere håndterer alle salgs haveopgaver op tilbyder bl.a. plantning af nye træer græsplæne, planter, fliser eller lignende.

  Uanset omfanget af din opgave, så står vi altid til rådighed. Vi giver naturligvis rådgivning og vejledning til dit haveprojekt, på den måde kommer vi bedst i mål med dine ønsker og behov.

  Vores anlægsgartnere udfører alle slags anlægsopgaver

  Vi hos Raun Anlæg og Entreprise varetager alle former for haveopgaver. Der er ingen opgave der er for stor eller småt.

  Så uanset om du ønsker at pleje din have, ved eksempelvis beskærer trætoppen eller ønsker at lave et nyt design til have, så er vi din Anlægsgartner i København og omegn, herunder Søborg.

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!
  Beskæring, silhuet af træ

  Sammen finder vi det bedste resultat

  håndværker set bagfra iført T-shirt med skriften "Raun anlæg & enterprise"
  Nicklas Raun

  Vi er først tilfreds med opgaven når du er tilfreds

  Vi hos Raun Anlæg & Entreprise har en stor passion for vores fag. Vi sætter derfor en stor ære i at udfører anlægsopgaver, til den bedste kvalitet, som lever op til dine ønsker og forventninger.

  Først når dine forventninger bliver mødt, kan vi være tilfredse med vores opgave. Vi starter derfor altid vores anlægsopgaver med en indledende snak, så vi kan få afdækket dine ønsker og behov på bedste vis.

  Kunne du tænke dig at arbejde med en anlægsgartner i Gentofte, som har øje for kvalitet? Så vil vi hos Raun Anlæg & Entreprise gerne hjælpe dig.

  Alt du skal gøre for at starte dit næste have projekt er at kontakte os på formularen her på siden eller ved at ringe til os på 22 45 79 98

  Vi svarer din henvendelse indenfor for 2 hverdage og udarbejder et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  Maskiner
  0
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  Års erfaring
  0
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  Medarbejdere
  0
  RAE anlæg og Enterprise icon
  Forskellige services
  0

  Indhent et tilbud