RAE Enterprise Pil

Tidligere B.R. Anlæg - nu Raun Anlæg & Entreprise

Vi har skiftet navn, men kvaliteten og folkene bag er stadig de samme. Vi vokser og involvere os i større projekter med tværfaglighed og har derfor valgt at dette krævede et nyt navn som afspejler os bedre.

Vi har mange års erfaring som anlægsgartner, og har stor ekspertise i anlæg af haver, både hvad angår belægning og beplantning.

Raun Anlæg & Entreprise er grundlagt i 2001, og drives af anlægsgartner Brian Raun. Vi bestræber vi os altid på, at indfri vores kunders ønsker og forventninger samtidig med, at vi bruger vores ekspertise på at rådgive dem, således at det bedste resultat opnås.

Ud over anlæg af haver udfører vi også tømrerarbejde, så som fremstilling og renovering af carport/garager og hegn. Vi laver terrasser, indkørsler, samt anden form for brolægning. Derudover udfører vi også snerydning og saltning.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Beskæring, silhuet af træ
  Hvad siger vores kunder om os
  Brolægger, anlægsgartner , terrasse af fliser med bænke
  Nicklas Raun

  Nye terrasser

  Vi skulle have lavet nye terrasser på vores skrænt ud mod Øresund. Valget faldt på BR Anlæg, der var hurtigt ude at se på lokaliteterne og give et bud. Et valg vi ikke har fortrudt.

  BR Anlæg viste sig både meget fleksible og åbne overfor ændringer undervejs. Hos BR Anlæg er et ord et ord, og det hele bliver leveret til tiden. Vi kan på det varmeste anbefale dem.

  Etienne Adriansen

  Vedligeholdelse og pleje af vores grønne arealer og parkeringsplads

  Vi har haft stor glæde af vores samarbejde med BR Anlæg v. Brian Raun siden maj 2008 og vi anbefaler derfor gerne virksomheden overfor andre.

  Udover deres ugentlige vedligeholdelse og pleje af vores grønne arealer og parkeringsplads, har de udført flere forskellige andre bygge- og anlægsopgaver for os igennem årene. BR Anlæg har ligeledes igennem årene sørget for snerydning og saltning i det omfang det har været nødvendigt.

  De yder kompetent rådgivning, pris og kvalitet hænger sammen og måske vigtigst af alt, de overholder hvad vi har aftalt.

  Endress & Hauser A/S

  Anlæg af pullerter, bede og fliser i vores boligforeninger

  Vi i Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe (afd.: Hulegårdsparken, Kiplingeparken, Kiplingsgården og Søborgparken) har benyttet BR Anlæg i forbindelse med anlæg af pullerter, bede og fliser i vores boligforeninger. Resultatet er blevet rigtigt godt, og vi har fået god rådgivning undervejs. Vi vil helt sikkert tage kontakt til BR Anlæg igen en anden gang, og vil derfor også give BR Anlæg de største anbefalinger med.

  Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe

  Læs mere

  Tømrer og snedker, bygning af træ

  Services

  Ejendomsservice, anlægsgartner, vedligeholdelse - rive

  Projekter

  Brolægning, entreprenør skovl i jord

  Kontakt

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  0
  Maskiner
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  0
  Års erfaring
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  0
  Medarbejdere
  RAE anlæg og Enterprise icon
  0
  Forskellige services

  Indhent et tilbud