RAE Enterprise Pil

Tømrer Vanløse

Hos Raun Anlæg og Entreprise har vi mere end 18 år erfaring inden for tømrer og snedker arbejde. Over de mange år har vi udført opgaver for flere tusinder af glade og tilfredse kunder. Vores hovedformål er at realisere vores kunders byggeprojekter med sikker hånd – skal vi snakke om, hvordan vi realiserer dit?

Tømrermester i Vanløse med høj faglighed

Vores team af tømrere og snedkere i Vanløse byder på stor ekspertise inden for tømrerarbejde i alle afskygninger. Alle vores tømrere og snedkere er uddannede fagfolk, der lægger stor ære i deres faglighed. Det er din garanti for, at vi udfører opgaven på en tilfredsstillende facon og prioriterer din tilfredshed.

Vi har bred erfaring med de fleste håndværksopgaver, lige fra renovering og ombygning til anlæg af terrasse, carporte og skure. Vi har samlet et multifacetteret team af talentfulde håndværkere, og  vi udfører derfor også større entrepriseopgaver for både private og erhvervskunder. Vores unikke faglige sammensætning, er netop også det, der gør, at du kan få den bedste vejledning og rådgivning – altid med udgangspunkt i dine specifikke behov.

lad os tale om dine ønsker!

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Tømrer i Vanløse til Erhverv

  Hos Raun Anlæg & Entreprise har vi mange års erfaring med at påtage os tømrer opgaver for erhvervskunder. Vi tager gerne en snak med dig omkring mulighederne for dit byggeprojekt eller renoveringsopgave som kræver en erfaren tømrer i Vanløse.

  Med over 20 års erfaring i bagagen som tømrerfirma, ved vi hvordan vi skal gribe ethvert byggeprojekt an. Vi har blandet andet erfaring med at lave tømreropgaver for boligforeninger, virksomheder, institutioner og det offentlige.

  Hvis du er i tvivl om vi er det rette match for hinanden, så tøv ikke med at kontakte os så vi kan få snakket om mulighederne for dit tømrer projekt i Vanløse.

  Tømrer Kontor
  Beskæring, silhuet af træ

  Gulvpaneler i højeste kvalitet

  Nicklas Raun

  Har du brug for et professionelt tømrerfirma omkring Vanløse?

  Står du og har behov for udførsel af en tømreropgave omkring Vanløse? Så kontakt os i dag for professionel vejledning omkring dit projekt. Vi er altid klar til at udarbejde et 100% gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

  Vi prioriterer den gode kundedialog. Vi mener at god og klar kommunikation er essentiel for et smertefrit forløb og et godt, tilfredsstillende resultat. Vi ser det som vores væsentligste opgave at bringe dit projekt i mål, præcis som du vil have det. Vi rådgiver dig gennem hele projektet, så resultatet møder alle dine forventninger.

  Tømrer og snedker arbejde med kvalitetsmaterialer

  Hos Raun Anlæg og Entreprise går vi op i kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis. Det gælder både kvaliteten af vores vejledning og udførelse, men især også  kvaliteten af de materialer vi bruger på dit projekt. Vi bruger den nødvendige tid på at udvælge de bedste materialer der lever op til de høje krav, vi har nedsat. 

  Resultatet af vores arbejde skal kunne nydes og holde i mange år. For os er det derfor en selvfølge, at både udførsel og materialer er af den højeste kvalitet.

  Hvad koster en tømrer i timen?

  Prisen for en tømrer kan variere meget. Prisen er selvfølgelig afhængig af, hvad og hvor meget du skal have lavet. Det er eksempelvis billigere at få skiftet en vindueskarm, end det er at bygge en ny carport fra bunden. I den kontekst har materialerne meget at sige for omkostningerne: vi bruger udelukkende materialer af højeste kvalitet hvilket kan koste lidt mere. Du får til gengæld et bedre resultat, der holder i længere tid.

  Hvis du vil have et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Træfældning, beskæring, og beplantning - Træ

  Træfældning, beskæring & beplantning

  Ejendomsservice, anlægsgartner, vedligeholdelse - rive

  Ejendomsservice & vedligeholdelse

  Brolægning, entreprenør skovl i jord

  Entreprenør opgaver

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  0
  Maskiner
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  0
  Års erfaring
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  0
  Medarbejdere
  RAE anlæg og Enterprise icon
  0
  Forskellige services

  Indhent et tilbud