RAE Enterprise Pil

Lokal Tømrer & Snedker

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Erfarne tømrer og snedker til private og erhverv

  Vi tilbyder tømrer og snedkeropgaver til private, erhverv og offentlige kunder. Vores tømrer og snedkere er uddannede og erfarne indenfor deres fag.

  Står du med et byggeprojekt, der involverer en ny træterrasse, carport, facade, eller andet træarbejde, så har vi de rigtige folk. Vores team af fagfolk kan stå for enhver renovering, ombygning eller opførelse af træarbejde.

  Snedker, tømre, håndværker som monterer dørkarm iført høreværn
  Det siger kunderne om os
  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂
  Sven
  via Facebook
  ★★★★★

  Kun varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!  Claus
  via Facebook
  ★★★★★

  Høj kvalitet

  Vi har haft Raun drengene forbi ad 3 omgange til lave forskellige anlægs opgaver. De er super professionelle, leverer super resultat gang på gang og holder deres løfter. Kan varmt anbefale dem !
  Marcell
  via Google
  ★★★★★

  professionel

  Fantastisk firma som laver flot arbejde, hjælper med ideer og er altid positive. Kan varmt anbefales. Vi har benyttet firmaet flere gange.


  Jette
  via Google
  Beskæring, silhuet af træ

  Fastgørelse af dørkarm

  Tømrer og snedker udfører arbejde
  Nicklas Raun
  Kvalitets materialer

  Vores professionelle tømrer og snedkere går højt op i deres arbejde, og vil ikke gå på kompromis med kvaliteten.

  Vi ved at materialerne er det grundlæggende element i veludført og holdbart arbejde. Vores fagfolk bruger derfor kun materialer af bedste kvalitet, så det matcher vores engagement og passion for arbejdet.

  Gode materialer og grundigt udført arbejde sikrer også at resultatet holder i mange år frem, så du ikke skal bekymre dig om.

  Vi udfører alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde

  Vi udfører alle former for tømrer og snedkerarbejde, og er ikke begrænset af noget, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud og en snak om dine byggedrømme.

  Et udvalg af det vi ofte arbejder med:

  Tømrer til Erhverv

  Står du med ansvaret for et byggeprojekt inden for erhverv, så rykker vores tømrerfirma med glæde ud og varetager opgaven. Med vores mange års erfaring i bagagen, har vi hjulpet mange virksomheder, institutioner, boligforeninger og andre organisationer med deres tømreropgaver.

  Hos os er du garanteret en tømrermester du kan regne med, uanset omfanget af opgaven. Vi har stor ekspertise i alt fra renoveringer til nybyggeri for alle slags kunder inden for erhverv.
  Det kan være at kontoret trænger til en kærlig hånd, eller at du arbejder i en virksomhed hvor døre/vinduer/tag trænger til at blive skiftet ud.

  Vi har hjulpet blandt andre skoler, boligforeninger, institutioner og virksomheder med tømreropgaver. Så uanset hvad din organisation har brug for hjælp til, så lad os tage en snak og finde en løsning sammen.

  Raun anlæg entreprise
  Vi samler på glade kunder

  Vi har altid tilbudt god service og veludført arbejde i høj kvalitet, for at vores kunder får den bedste oplevelse som muligt.

  Vi sørger altid for klar og tydelig kommunikation, så du som kunde altid er opdateret omkring hvad der sker. Derudover laver vi en realistisk tidsplan, så du kan planlægge i løbet af projektets forløb, så hele processen er til mindst gene for dig.

  Vi kører til →

  Vores erfarne tømrer og snedker kører til området København og omegn. Vi tilbyder i øvrigt vores services til nærliggende byer, herunder:

  Vi kører samtidig ud til alle byer og områder imellem og omkring, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  Maskiner
  0
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  Års erfaring
  0
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  Medarbejdere
  0
  RAE anlæg og Enterprise icon
  Forskellige services
  0

  Indhent et tilbud