RAE Enterprise Pil

Vi er specialister i fliseterrasse belægning

Hos Raun Anlæg & Entreprise er vi eksperter i belægning af fliseterrasser. Vi har mange års erfaring og stor ekspertise inden for brolægning, og det er din garanti for kyndig rådgivning omkring belægning af din terrasse. Vi gør os ikke blot i standardløsninger og har stor erfaring med at udarbejde kreative løsninger og flotte læggemønstre. Tag endelig kontakt til os, hvis du vil have et gratis og uforpligtende tilbud på fliseterrasse belægning. 
 

Som det er tilfældet med nærmest alle former for brolægningsopgaver, er underlaget ekstremt vigtigt – også i forbindelse med fliseterrasse belægning. Et solidt underlag er grundlaget for en holdbar belægning. Hvis ikke underlaget udføres ordentligt risikerer man forskubbelse af og revner i belægningen. Underlaget opbygges af forskellige lag af grus og sand, og det er særligt vigtigt at lave et bundsikringslag, som leder vandet væk fra under terrassen. Men det har vi selvfølgelig helt styr på. 

Når Raun Anlæg & Entrepise har stået for din fliseterrasse belægning, kan du være sikker på, at der er taget højde for alt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Beskæring, silhuet af træ

  Hos os får du altid en professionel løsning

  brolægning, terrasse belagt med brosten, i baggrunden ses en overdækket pool
  Nicklas Raun

  Terrasse belægning med fliser

  Træterrassen er en populær løsning, men fliseterrassen er bestemt også et godt valg. Flisebelægning på terrassen kræver nærmest ingen vedligeholdelse, og du kan slippe afsted med at feje den og give den lidt nyt fugesand fra tid til anden. Ved at feje din fliseterrasse jævnligt slipper du også for ukrudtsvækst. 
   
  En flisebelægning på terrassen er en solid og holdbar løsning, og med flisebelægning får du rig mulighed for at vælge imellem et stort udvalg af forskellige flisetyper og læggemønstre. Det betyder selvfølgelig også at der er mange valg at tage inden man påbegynder en belægning af fliseterrasse. Det er vigtigt at vælge de rigtige materialer og den rigtige flisetype til opgaven, ellers risikerer man at de flækker eller forskubber sig over tid.   
   
  Som din ekspert i belægning af fliseterrasse, står vi altid klar til at guide dig i de forskellige flisetyper og læggemønstre. På den måde sikrer vi, at du får en løsning som passer til dine behov og forventninger. Kontakt os gerne for en snak om belægning af din fliseterrasse. 

  Hvad koster en belægning af fliseterrasse?

  Prisen for en belægning af fliseterrasse kan variere meget, og det kan være svært at opstille en konkret pris. Prisen afhænger blandt andet af, hvor stort det areal der skal belægges er. Materialetype har også en væsentligt indflydelse på prisen, da forskellige fliser og sten kommer i mange prisklasser. Læggemønster og fundament spiller også ind i forhold til prisen: jo flere arbejdstimer opgaven kræver, jo mere koster det selvsagt. 
   
  Hvis du vil have et prisoverslag på belægning af din fliseterrasse, så kontakt os i dag og fortæl os lidt om din opgave. 

  Vi tilbyder

  Vi har samlet et hold af fagmænd indenfor forskellige fagområdet, så du altid er sikker på at dit projekt bliver udført af erfarende og professionele fagmænd
  Anlægsgartner , beplantning- skovl og rive

  Anlægsgartner

  Tømrer og snedker, bygning af træ

  Tømrer & snedker

  Træfældning, beskæring, og beplantning - Træ

  Træfældning, beskæring & beplantning

  Ejendomsservice, anlægsgartner, vedligeholdelse - rive

  Ejendomsservice & vedligeholdelse

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!

  Vi kører til →

  Vi kører til området omkring København, bl.a. Søborg, Herlev, Kongens Lyngby, Vanløse, Hellerup og Glostrup, samt alle byer og områder imellem og omkring, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  Maskiner
  0
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  Års erfaring
  0
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  Medarbejdere
  0
  RAE anlæg og Enterprise icon
  Forskellige services
  0

  Indhent et tilbud