RAE Enterprise Pil

Tømrer & Snedker i Gladsaxe

Har du brug for et professionelt tømrerfirma i Gladsaxe?

Hos Raun Anlæg og Entreprise tilbyder vi en bred vifte af forskellige opgaver i tømrerfaget. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at konstruerer en ny terrasse, facade, carport eller andet tømrer relateret arbejde. Vi har gennem vores 18 år i tømrerbranchen hjulpet en lang række af kunder med at realisere deres byggeprojekter. Vi har derfor de faglige tømrer og snedker kompetencer til at hjælpe og rådgive dig med din tømrer opgave.

Vores team af dygtige tømrer & snedker i Gladsaxe. er faglærte og passioneret håndværker som sætter stort præg i at udfører snedker og tømrer opgaver i højeste kvalitet. Vi yder hver dag vores absolut bedste for at levere et produkt du som kunde kan være stolt af. Vi prioriterer fremfor alt din tilfredshed og derfor prøver vi altid på at imødekomme dine ønsker og forventninger.

Vores professionelle tømrer & snedker i Gladsaxe tilbyder en lang række tømrerydelser af både store og små opgaver. Derudover tilbyder vi også vores tømrerydelser til private boligejere, erhvervsdrivende kunder såvel som offentlige institutter.

Er du interesseret i at arbejde med et professionelt tømrerfirma i Gladsaxe og samarbejde med nogle af branchens mest passioneret snedker og tømrermestre, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores snedker og tømrermester i Gladsaxe udfører alt fra renovering, ombygning til mindre tømreropgaver og vi er altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Tømrer i Gladsaxe til Erhverv

  Hos Raun Anlæg & Entreprise har vi stor passion for at udføre tømreropgaver for erhvervskunder.

  Vi har i løbet af de sidste 20 år været entreprenører på mange tømrer projekter inden for erhvervsområdet. Derfor kan du være sikker på at du har med et erfarent og kompetent tømrerfirma at gøre, når du vælger os som samarbejdspartner til din tømrer opgave.

  Vi udfører både større og mindre tømreropgaver for erhvervslivet og det offentlige. Så uanset om du står og mangler en tømrer i Gladsaxe til et projekt i en virksomhed, institution, boligforening eller andet, så står vi klar til at sende et tilbud på dit tømrer projekt.

  Tømrer Kontor
  Beskæring, silhuet af træ

  Udførelse af ny træterrasse

  Anlægsgartner, snedker, tømre og snedker i søborg, skå træterrasse langs græsplane. Tømrer & Snedker i Gladsaxe
  Nicklas Raun

  Vi bruger materialer af høj kvalitet

  Vores team af professionelle snedker og tømrermestre gør deres bedste hver eneste dag for kunne levere et flot resultat og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi hos Raun Anlæg og Entreprise benytter derfor udelukkende materialer af tilstrækkelig høj kvalitet.

  Det er en forudsætning for os at arbejde med de rette materialer, hvis vi skal udføre et veludarbejdet resultat som vi selv er stolte af. Vi arbejder udelukkende af materialer af høj kvalitet, for at sikre at du som kunde for et holdbart resultat, som du kan nyde mange år frem.

  Vi udfører alle typer snedker og tømreropgaver

  Vores arbejde bærer præg af vores faglige stolthed, så du som kunde kan derfor forvente et samarbejde med en kompetent fagmand der har en stor faglig viden. Vi tilbyder stort set alle typer snedker og tømrerarbejde.

  Vi hos Raun Anlæg og Entreprise står altid til rådighed for at hjælpe dig med dit byggeprojekt.

  Er du i tvivl eller har nogle spørgsmål, så tøv endelig ikke med at ringe. Gennem en god samtale kan vi hjælpe og rådgive dig så dit byggeprojekt imødekommer din forventninger og ønsker.

  Terrasse
  Tag
  Døre og vinduer
  Udestuer
  Facade
  Specialopgaver

  Vi tilbyder

  Vi har samlet et hold af fagmænd indenfor forskellige fagområdet, så du altid er sikker på at dit projekt bliver udført af en erfaren og professionel fagmænd:

  Træfældning, beskæring, og beplantning - Træ

  Træfældning, beskæring & beplantning

  Ejendomsservice, anlægsgartner, vedligeholdelse - rive

  Ejendomsservice & vedligeholdelse

  Brolægning, entreprenør skovl i jord

  Entreprenør opgaver

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  0
  Maskiner
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  0
  Års erfaring
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  0
  Medarbejdere
  RAE anlæg og Enterprise icon
  0
  Forskellige services

  Indhent et tilbud