RAE Enterprise Pil

Din specialist i belægning af indkørsel

Hos Raun Anlæg & Entreprise er vi eksperter i belægning af indkørsel. Vi udfører de fleste former for belægning af indkørsel, herunder med fliser, grus og asfalt. Vores store ekspertise inden for belægning gør, at vi kan vejlede dig i valget af den bedste løsning til lige præcis dine behov. Vi udfører altid et professionelt stykke arbejde og leverer flotte, langtidsholdbare løsninger til din bolig. Kontakt os gerne i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på belægning af din indkørsel. 
 
Noget af det vigtigste, inden man går i gang med at belægge en indkørsel, er underlaget. Et veludført og ordentligt bearbejdet underlagt er alfa omega for kvaliteten og den endelige holdbarhed af belægningen. Hos Raun Anlæg & Entreprise har vi heldigvis fuldstændig styr på underlaget, så du ikke skal bekymre dig om sætninger og forskydninger. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Beskæring, silhuet af træ

  Hos os får du altid en professionel løsning

  Vedligeholdelse, flisebelagt forhave

  Fliser til indkørsel

  Når man snakker belægning er fliser til indkørsel et meget populært og oplagt valgt. Vi har erfaring med at belægge indkørsler med de fleste typer af sten og fliser. Uanset om du skal have lagt brosten, betonfliser, chaussesten eller græsarmering står vi klar til at hjælpe dig. Vi har også erfaring med at belægge indkørsler i forskellige læggemønstre, så vi kan også hjælpe dig med de mere kreative løsninger. 
   
  Når man belægger en indkørsel med sten eller fliser, er det vigtigt at have materialekvalitet for øje. Din belægning skal nemlig kunne klare den store vægt fra bilen. Hvis ikke du vælger ordentlige materialer til belægning, kan du komme ud for knækkede og forskudte fliser eller sten. Derfor bør du kontakte os, hvis du vil have belagt din indkørsel fejlfrit, med håndværk der holder.  

  Grus til indkørsel

  Der findes et utal af grustyper til brug ved belægning af indkørsel. Vi kan hjælpe dig med at levere og lægge en bred liste af grus og sten til, blandt andet granitskærver, ærtesten og nøddesten. En stor fordel ved at vælge grus og sten til din er, at du vil være fri for ukrudt. Derudover er det også nemmere at lægge end fx. fliser eller asfalt. 
   
  Grus og sten i indkørsel giver et flot og naturligt resultat og er også generelt et billigere alternativ til fx. fliser. Valget af sten og grus udelukker dog ikke muligheden for fliser, da vi sagtens kan anlægge et kørespor i din indkørsel. Vi står klar til at guide dig i valg af grus og stentyper, så lad os finde en løsning, der opfylder dine behov. 
  Beskæring, silhuet af træ
  Entreprenør, anlægsgartner, gravko som graver grus foran en sort bygning
  Beskæring, silhuet af træ
  Beskæring, beplantning, firmabil med logo og tekst: Raun Anlæg & interprise RAE.dk

  Asfalt indkørsel

  Asfalt i indkørsel er i stigende grad en populær løsning for husejere. Asfalt giver optimale køreforhold og er som udgangspunkt fuldstændig vedligeholdelsesfri. En indkørsel belagt med asfalt er meget holdbar, og er nemmere at vedligeholde en fliser. Dertil kommer støjniveauet, som er minimalt ved asfaltbelægning. 
   
  Der vil gå lang tid før en asfaltindkørsel kræver fornyelse, men når tiden kommer, er det heldigvis meget nemt at udbedre og forebygge skader på belægningen. 

  Hvad koster en ny indkørsel?

  Prisen på en ny indkørsel vil i stor grad afhænge af arealet der skal bearbejdes og belægges. Derudover vil prisen også variere alt efter om du skal have lagt fliser, grus, sten eller asfalt. I forbindelse med flisebelægning, vil både flisetype, fundament og læggemønster også have noget at sige for den endelige pris. 
   
  Du kan dog altid kontakte os for at få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. 

  Vi tilbyder

  Vi har samlet et hold af fagmænd indenfor forskellige fagområdet, så du altid er sikker på at dit projekt bliver udført af erfarende og professionele fagmænd
  Anlægsgartner , beplantning- skovl og rive

  Anlægsgartner

  Tømrer og snedker, bygning af træ

  Tømrer & snedker

  Træfældning, beskæring, og beplantning - Træ

  Træfældning, beskæring & beplantning

  Ejendomsservice, anlægsgartner, vedligeholdelse - rive

  Ejendomsservice & vedligeholdelse

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!

  Vi kører til →

  Vi kører til området omkring København, bl.a. Søborg, Herlev, Kongens Lyngby, Vanløse, Hellerup og Glostrup, samt alle byer og områder imellem og omkring, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  0
  Maskiner
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  0
  Års erfaring
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  0
  Medarbejdere
  RAE anlæg og Enterprise icon
  0
  Forskellige services

  Indhent et tilbud