RAE Enterprise Pil

Anlægsgartner Hellerup

Kunne din have eller plæne trænge til en kærlig hånd fra en anlægsgartner i Hellerup? Uanset om du ønsker assistance med træer, buske, planter eller sten, så står vi klar til at hjælpe dig.

Når du har brug for en fagmand med grønne fingre

Søger du professionel hjælp og rådgivning til dine grønne anlæg og områder? Ønsker du kvalitetshåndværk og sublime resultater til plænen eller buskene? Så er Raun Anlæg & Entreprise det rette firma for dig. Med mere end 18 års erfaring og kendskab til faget, er der kun få, hvis nogle, områder af anlægsgartneri vi ikke har arbejdet og hjulpet med.

 

Som din lokale anlægsgartner i Hellerup, leverer vi altid solide og holdbare resultater. Disse vil ikke kun glæde dine grønne områder, med også være en fryd for øjet. Vi specialiserer os i at skabe kreative og kvalitetssikrer resultater. Dette sikrer at du bedst muligt vil kunne udnytte din have eller andre grønne områder. Vi har gjort en kunstart ud af, at hjælpe med at skabe en oase, hvor du kan tag et afbræk for hverdagen. Som din anlægsgartner i Hellerup, arbejder vi altid ud fra dine ønsker og behov. Disse bliver påført vores ekspertise og kendskab, så du kan være sikker på, at der kommer skik og skønhed til din have.

 

Uanset om du har brug for brolægning til at skabe et eventyrligt stisystem, eller beskæring af dine træer så de ikke skygger for meget, så kan vi stå for udførslen og vedligeholdelsen. Få skabt et pusterum i de smukkeste og skønneste omgivelser. Her kan du i ro og mag kan samle dine tanker, nyde solen eller på anden vis genoplade dine batterier.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!
  Beskæring, silhuet af træ

  Sammen finder vi det bedste resultat

  håndværker set bagfra iført T-shirt med skriften "Raun anlæg & enterprise"
  Nicklas Raun

  Få et gratis og uforpligtigende tilbud på en anlægsgartner i Hellerup

  Som din anlægsgartner i Hellerup, kan vi hjælpe dig med alle dine haverelateret behov. Om end du har brug for vedligeholdelse og pleje af dine grønne arealer, opsætning af hegn eller skure, brolægning eller beplantning, står vi klar til hjælpe dig. Fortæl os om dine behov og ønsker, så sender vi et gratis og uforpligtigende løsningsforslag. Få skabt din drømme have med os som dine samarbejdspartnere, og modtag et resultat der vil glæde og gavne i lang tid. Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontakt formular, på telefon eller over mail. Sammen er vi sikre på, at finde den rette løsning til dig.

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  Maskiner
  0
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  Års erfaring
  0
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  Medarbejdere
  0
  RAE anlæg og Enterprise icon
  Forskellige services
  0

  Indhent et tilbud