RAE Enterprise Pil

Asfalt

Raun Anlæg og Entreprise har mere end 18 års erfaring med levering af topkvalitets asfalt til vejbygning, belægning og infrastrukturprojekter. Vores ekspertise og engagement i at skabe holdbare og sikre veje har gjort os til en førende aktør inden for branchen. 

Din specialist i asfaltbelægning

Hos Raun Anlæg & Entreprise er vi eksperter i belægning og tilbyder asfaltbelægning til både private, erhverv og offentlige virksomheder og institutioner. Vi kan hjælpe med projekter i alle størrelsesordner, uanset om de er store eller små. Uanset om du skal have lagt asfalt på villavejen, på offentlige eller private parkeringspladser eller i din egen indkørsel, garanterer vi dig professionel hjælp og vejledning.

Vi sørger altid for at producere et holdbart og kvalitetssikkert resultat, som passer dine behov. Hvis du står over for et projekt der kræver asfaltbelægning, så kontakt os i dag. Så udarbejder vi et godt tilbud til dig, når i ved lidt mere om din opgave. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Beskæring, silhuet af træ

  Hos os får du altid en professionel løsning

  Raun anlæg entreprise

  Asfalt til private

  Asfalt kan bruges mange steder på privat grund. Hvis man ejer en større ejendom, eller en højtliggende grund, kan man få behov for at asfaltere opkørslen. Det kan også veje at asfalten på villavejen trænger til en opfriskning? Uanset hvad du har behov for, kan vi med garanti hjælpe dig med din belægningsopgave.

  Asfalt i indkørsel

  Asfalt er en oplagt belægning til din indkørsel, da det er ekstremt slidstærkt og holdbart. Samtidig kræver asfalt nærmest ingen vedligeholdelse og er en af de mere støjsvage belægninger. Asfalt belægning i indkørsel kommer til at holde mange år, og er nemt at reparere, når den tid kommer. 

  Asfalt til offentlig og erhverv

  Vi kan udføre en bred vifte af belægningsopgaver. Vi kan både lægge ny asfalt på offentlige veje eller renovere den nuværende belægning. Yderligere kan vi lægge asfalt på offentlige eller kommercielle parkeringsarealer og udføre belægning på legepladser eller aktivitetsområder. 

  Med vores store erfaring inden for belægning, kan vi klare de fleste opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag, hvis du skal bruge professionel hjælp til større eller mindre asfalt opgaver. 

  Beskæring, silhuet af træ
  asfalt

  Hvad koster det at få lagt asfalt?

  Når vi taler asfaltbelægning er der ikke to opgaver der er ens. Omstændighederne kan variere gevaldigt i forhold til omfang, mængden af trafik, typen af asfalt med videre. Derfor kan det også være vanskeligt at give en konkret prisoverslag på asfaltbelægning. Vi er dog altid villige til at udarbejde dig et tilbud, når vi ved mere om din opgave – så kontakt os hellere end gerne, hvis du står over for en asfaltbelægningsopgave. 

  Vi tilbyder

  Vi har samlet et hold af fagmænd indenfor forskellige fagområdet, så du altid er sikker på at dit projekt bliver udført af erfarende og professionele fagmænd
  Anlægsgartner , beplantning- skovl og rive

  Anlægsgartner

  Tømrer og snedker, bygning af træ

  Tømrer & snedker

  Træfældning, beskæring, og beplantning - Træ

  Træfældning, beskæring & beplantning

  Ejendomsservice, anlægsgartner, vedligeholdelse - rive

  Ejendomsservice & vedligeholdelse

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!

  Vi kører til →

  Vi kører til området omkring København, bl.a. Søborg, Herlev, Kongens Lyngby, Vanløse, Hellerup og Glostrup, samt alle byer og områder imellem og omkring, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  Maskiner
  0
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  Års erfaring
  0
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  Medarbejdere
  0
  RAE anlæg og Enterprise icon
  Forskellige services
  0

  Indhent et tilbud