RAE Enterprise Pil

Din specialist i flisebelægning

Hos Raun Anlæg & Entreprise er vi eksperter i brolægning af fliser. Vi udfører flisebelægning til de fleste områder i boligen, herunder terrasse og indkørsel. Vores store ekspertise inden for brolægning gør, at vi kan rådgive dig om den bedste løsning til netop dine behov. Vi er altid garant for professionelle og kreative løsninger af højeste kvalitet. Kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på lægning af fliser i din bolig.
 
Underlaget er væsentligt for en god og holdbar flisebelægning. Hvis ikke underlaget er bearbejdet og lagt ordentligt, går det ud over kvaliteten og holdbarheden af belægningen. Typisk vil man lægge et komprimeret underlag af stabilt grus.  Uanset om der skal lægges fliser på terrasse eller i indkørsel, er det alfa omega, at vælge den rigtige type af fliser til opgaven. Hvis ikke man bruger de bedst egnede materialer, kan man risikere at fliserne knækker eller forskubber sig over tid. 

Med vores store ekspertise kan vi altid give dig den bedste vejledning om underlag og materialevalg, så du får det bedste resultat der holder i mange år frem. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Beskæring, silhuet af træ

  Hos os får du altid en professionel løsning

  Vedligeholdelse, flisebelagt forhave
  Nicklas Raun

  Lægning af fliser i indkørsel

  Indkørslen er noget af det første øjet møder i boligen. Lægning af fliser i din indkørsel er en pæn og indbydende løsning, der giver dig et lækkert underlag at parkere din bil på. 
   
  Når du anlægger ny indkørsel det vigtigt at fokusere på kvalitet. En indkørsel med flisebelægning skal nemlig kunne klare en stor vægt fra tunge biler. Hvis ikke lægningen af fliserne i indkørslen er udført ordentligt, kommer du hurtigt til at stå med problemer. Indkørslen skal dermed ikke bare se pæn ud, men også fungerer praktisk. 

  Vi kan lede dig sikkert igennem en flisebelægning af din indkørsel, så tag endelig en snak med os om dine ønsker og ideer. 

  lægning af fliser på terrasse

  Flisebelægning på terrassen er et godt alternativt til træterrassen. En fliseterrasse er en holdbar løsning, der samtidig giver dig et bredt udvalg af forskellige materialer og æstetiske udtryk at vælge imellem. Det betyder også at der kan være mange overvejelser at gøre sig inden man påbegynder en lægning af fliser på terrassen.
   
  Vi står klar til at guide dig i valg af flisetyper og læggemønster, som passer til dine behov og ikke mindst din have. Tag kontakt til os, og lad os tage en snak om lægning af fliser på din terrasse. 
  Beskæring, silhuet af træ
  Flot brolægning af terasse

  Hvad koster det at få lagt fliser?

  Prisen på flisebelægning, hvad end det er til indkørsel, terrasse eller noget helt tredje, er afhængig af forskellige faktorer. For det første afhænger prisen af, hvor stort et areal der skal belægges. Derudover har flisetypen også noget at sige for den endelige pris, og her er der endvidere forskel på om du selv indkøber materialer eller lader os stå for det. Fundament og læggemønster har også indflydelse på prisen, da de påvirker mængden af arbejdstimer der skal lægges i opgaven. Du kan dog altid kontakte os for at få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. 

  Vi tilbyder

  Vi har samlet et hold af fagmænd indenfor forskellige fagområdet, så du altid er sikker på at dit projekt bliver udført af erfarende og professionele fagmænd
  Anlægsgartner , beplantning- skovl og rive

  Anlægsgartner

  Tømrer og snedker, bygning af træ

  Tømrer & snedker

  Træfældning, beskæring, og beplantning - Træ

  Træfældning, beskæring & beplantning

  Ejendomsservice, anlægsgartner, vedligeholdelse - rive

  Ejendomsservice & vedligeholdelse

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!

  Vi kører til →

  Vi kører til området omkring København, bl.a. Søborg, Herlev, Kongens Lyngby, Vanløse, Hellerup og Glostrup, samt alle byer og områder imellem og omkring, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  RAE.dk anlæg og Enterprise græsslåmaskine icon
  Maskiner
  0
  RAE anlæg og Enterprise Icon af sol
  Års erfaring
  0
  Anlæg og Enterprise - Havenisse icon
  Medarbejdere
  0
  RAE anlæg og Enterprise icon
  Forskellige services
  0

  Indhent et tilbud