Anlægsgartner & brolægning

Raun Anlæg & Entreprise tilbyder en professionel løsning af jeres projekter, vi levere individuelle løsninger til alle former for anlægsopgaver, store som små, om dette er nye havemiljøer eller traditionelle belægninger varetager vi gerne opgaven.

Brolægning

Der er mange muligheder at vælge imellem, når man skal have ny belægning på terrassen eller i indkørslen.

BR Anlæg  udfører alle former for brolægning - Kantsten, Brosten, Chaussésten - både for erhverv og private. Vi kan naturligvis også sørge for udgravningen i forbindelse med brolægningen. Dette gælder uanset, om det er en terrasse, en carport eller noget helt tredje, der skal lægges.

Materialer

Forudsætningen for et godt resultat er grundigt forarbejde og gennemtænkt materialevalg. Vi arbejder derfor kun med de bedste materialer og går aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi laver din have, indkørsel, terrasse, støttemur, sti, hegn mv..

Vi hjælper gerne med at finde de sten eller fliser, der passer til dit behov, hvis du har brug for rådgivning til eller er i tvivl om materialevalget.

Træfældning og beskæring

BR Anlæg fælder alle slags træer – store som små.

Ønsker du i stedet beskæring af trætoppen eller andet i din have, er dette også en mulighed.

Vi udfører også stubfræsning/rodfræsning. Stubben fræses væk, så der f.eks. kan sås græs.

Flishugning af grenene påtager vi os også gerne, og du bestemmer om vi skal køre det væk, eller du vil bruge det i bede til at hæmme ukrudt.

Snerydning og saltning

Det er lovpligtigt at rydde gangbare arealer, der er tilknyttet ens ejendom, inden kl. 07.00 på hverdage og inden kl. 09.00 i weekenden. Dette kan ofte være svært at nå, i en travl dagligdag.

BR Anlæg står klar til at hjælpe jer med snerydningen og saltningen. Vi tilbyder snerydning til private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.