Anlægsgartner & brolægning

Anlægsgartner og brolægger for alle

Vi er professionelle anlægsgartnere og brolæggere der tilbyder vores service til både private, erhverv og offentlige virksomheder og institutioner.

Vi hjælper til med alle størrelser af projekter, store som små. Med vores mange års erfaring er vi specialister indenfor anlæg af haver, hegn, skure, carporte, belægninger, sten, træer, buske, planter og andet lignende. Hvad end dit projekt handler om, kan du altid regne med kyndig rådgivning omkring projektet, og kan altid få et uforpligtende tilbud.

Vi vil altid gøre vores bedste for at lave solide, kreative og kvalitetssikre løsninger for vores kunder, så du kan få det bedste resultat. Vores anlægsgartnere er erfarne indenfor faget og har en bred viden indenfor anlæg og brolægning. Dette gør os til eksperter, der kan vejlede om planter, træer, fliser, sten, græs og andet indenfor faget.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Professionel løsning af jeres projekter

  Nicklas Raun

  Brolægning

  Der er mange muligheder når det kommer til valg af belægning af fliser og kantsten. Vi er erfarne og kan håndtere enhver opgave uanset hvilken belægning du ønsker.

  Om der skal lægges fliser, brosten, støttemur eller lignende, så kan vi håndtere det med vores store erfaring. Der er ingen grænser for hvad vi kan tilbyde, og vi står altid klar til at rådgive dig om dit projekt, og sammen finde en løsning der passer dig.

  Vi udfører alle former for brolægning

  Raun Anlæg & Entreprise fælder alle slags træer – store som små.

  Ønsker du i stedet beskæring af trætoppen eller andet i din have, er dette også en mulighed.

  Vi udfører også stubfræsning/rodfræsning. Stubben fræses væk, så der f.eks. kan sås græs.

  Flishugning af grenene påtager vi os også gerne, og du bestemmer om vi skal køre det væk, eller du vil bruge det i bede til at hæmme ukrudt.

  Vi tilbyder

  Vi har samlet et hold af fagmænd indenfor forskellige fagområdet, så du altid er sikker på at dit projekt bliver udført af erfarende og professionele fagmænd

  Tømrer & snedker

  Træfældning, beskæring & beplantning

  Ejendomsservice & vedligeholdelse

  Entreprenør opgaver

  ★★★★★

  God service og kvalitet

  Raun Anlæg overholder de aftaler de indgår og opgaverne udføres altid til den aftalte tid. God service og rigtig god kvalitet i arbejdet. 🙂

  ★★★★★

  KUN varm anbefaling

  Top professionelle! Kan KUN varmt anbefale Raun Anlæg og Entreprise!

  Byggeprojekt fuldført til perfektion

  Nicklas Raun

  Vi vil have glade kunder

  Vores arbejde som anlægsgartner har stor betydning for vores kunders hverdag, da det kommer til at være noget de enten ser eller bruger hver dag.

  Det er derfor vigtigt for os at resultatet bliver præcis som du vil have det. Vi vil sørge for for at dit byggeprojekt bliver fuldført til perfektion, uden at du skal bekymre om noget.

  Vi sørger for god kommunikation og samarbejde undervejs i processen, så du ikke får nogle uventede overraskelser.

  Vi kører til →

  Vi kører til området omkring København, bl.a. Søborg, Herlev, Kongens Lyngby, Vanløse, Hellerup og Glostrup, samt alle byer og områder imellem og omkring, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Lyst til at kigge forbi?

  Ønsker du et møde – eller vil du bare høre mere om hvad vi kan gøre for dig?
  Så kig forbi os i Søborg.

  Kontaktinfo

  Raun Anlæg & Entreprise i tal

  Vi er stolte af vores arbejde, og lægger hjerte og erfaring i alt vi laver.

  0
  Maskiner
  0
  Års erfaring
  0
  Medarbejdere
  0
  Forskellige services